Opskrifter

Se alle vores opskrifter herunder, og find inspiration til dit næste måltid.

Kød
Vegetar
Vegansk
Pescetar

Ramen med kylling og grøntsager

Ramen er en nem, lækker og krydret suppe med nudler, grøntsager, kylling og smilende æg. Perfekt hverdagsmad da man kan tilføje de grøntsager man lige har i køleskabet.

Ingredienser

Ramen
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk østerssauce
  • 1 spsk fishsauce
  • 1 spsk soya
Kylling
  • Olie til stegningen
  • 325 g kyllingsbryst
  • 1 spsk sesamolie
  • 2 spsk soya
Fyld
  • 100 g risnudler
  • 2 blødkogte æg
  • Stegte champignon
  • Gulerødder
  • Peberfrugt
  • Baby spinat
  • Spidskål
  • Forårsløg
  • Chili
  • Lime
  • Sesamfrø

Fremgangsmåde

Kom kyllingen i en skål, hæld sesamolie og soya ud over og sæt kyllingen på køl.

Snit gulerødder, peberfrugt, spidskål, champignon, forårsløg, chili og hvidløg og sæt det til side.

Rist sesamfrø på en tør pande og sæt dem til side.

Kog nudlerne i letsaltet vand ét minut mindre end angivet på pakken, hæld vandet fra og skyld dem med koldt vand.

Kog æggene smilende i 7 minutter og pil dem.

Steg kyllingen på en varm pande med olie i 7-8 minutter på hver side. Skær kyllingen i tynde skiver. Rist champignonerne kort på samme pande efterfølgende.

Kom grøntsagsbouillon og hvidløg i en gryde og lad det koge op. Tilføj østerssauce, fishsauce og soyasauce, og smag suppen til.

Fordel nudler, grøntsager og kylling i en skål. Hæld suppen over og top den med smilende æg, forårsløg, chili og sesam.